Den første semifinalen var unnagjort på rundt 30 minutter, mens den andre drøyde ut i tid og ble en thriller av de sjeldne. Kjell tok tidlig ledelsen med 5-0 og ledet senere 11-6. Da startet Marcus opphentingen, utlignet til 11-11 før han dro fra til 16-12 og den ledelsen hadde han til det gjenstod 2 minutter av makstiden på 1 time. Kjell kommer på bordet og lager en serie på 4, hvorav to klapser i hans favør til poeng, og dermed 16-16 og utgått tid. Marcus får åpningsstøt men bommer på det, og kampen ender 16-16. For å få avgjort kampen spilles en ekstraomgang, først til 5, og her er Kjell meget sterk og lager tidlig 3 poeng før han rett etter avslutter med 2 nye, og er med det finaleklar.

Marcus Kotvojs (f.v), Kjell Lillestøl,  Rolf Jensen og Haakon Christoffersen tok seg til semifinalene i det utsatte NMet i Carambole for 2010.

Finalen
mellom Kjell og Rolf ble en jevnspilt affære, og etter at Rolf tok en tidlig ledelse så stakk Kjell litt unna og ledet 16-12 midtveis. En 5 serie snudde kampen, og undertegnede kunne juble til slutt etter seier 25-22!

Turneringen samlet 12 spillere og ble spilt på to salonger, Porsgrunn og Brevik.

Stor takk til BPS Carambole Club for et nytt flott avviklet arrangement!

Forum | Bildegalleri