Dag 1
Hadde første fly fra Værnes kl 0605!! Det er fryktelig tidlig, men for en som tenker positivt, så ser man det slik at det ikke var antydning til rushtrafikk engang.

Reisen gikk smertefritt, helt til Manila. Da hotellet ikke hadde sendt bil for å hente meg. Når vi kommer frem dit så ble jeg kroppsvisitert av en med maskinpistol!!! Det sies at gamle landet er noe tryggere. Og betaling ikke var avklart ved innsjekk på hotellet. Men alt ordner seg for snille gutter, og fikk etter hvert tildelt en suite!! Vedr sikkerhet, på rommet finner jeg en sikkerhetsinstruks!!

Har vært en liten tur på det nærmeste kjøpesenteret. Viktig å finne ut hvor man kan spise. Her må du forbi en metalldetektor og væpnet personell for å komme inn!

Hvis jeg ikke finner noe i blant de hundrevis av mat stedene der så kan det være samme. Sies at det er ett av verdens største!!!! Hvis du legger sammen City Syd – Strømmen Storsenter og Oslo City, så har du området de har brukt på mat…………

De har en ishall midt i senteret, for ikke å snakke om tivoliet for barn!!

De har alt fra biler til pannekaker, alt av klær og tilbehør, fy faen æ e gla æ itj har med mæ kvinnfolk…………….

Mat ja, bestilte room service i går. Tenkte en pizza kunne passe…. Feil, den var uspiselig. Ok, ka med en burger da, d kan jo ikke bli gæli.. Feil, den var ikke sånn som jeg bestilte, dermed gikk den i retur å. Så da ble natta i stedet.  

Dag 2
Har sovet overraskende godt, ikke noe tegn til jetlag enda. Men så hadde jeg vært våken i mer eller mindre 50 timer å da!

I dag skjer ikke noe annet enn spiller møte med trekning. Kanskje vært greit å vite når det skjer? Men det vet jeg altså ikke. Finner/får ikke informasjon noe sted, før jeg tilfeldigvis møter en italiener som tilfeldigvis hadde det, og gir meg beskjed om at bussen kjører om 30 min!! Heldigvis er Unge Lovende relativt lettstelt!!

Når vi ankommer stedet har de ikke gjort annet enn å sette ut stoler. Men de skal ha for at de fikk ut finger`n, så ting kom på plass.

Trekningen om hvem som skulle i de forskjellige gruppene var allerede gjort!! Så vi skulle avgjøre hvem som skulle møte ved loddtrekning. Da startet kaoset, var umulig å få med seg noe som helst. Etter å ha vært der i 2 timer dro jeg derfra, vel vitende om….. vel ingenting! Ble etter hvert nødt til å sette en 3-4 mann/damer på saken. Og nå 6 timer og noe telefonsamtaler senere vet jeg det. Skal møte Lee Van Corteza fra Filipinene kl 1600 lokal tid, 0900 norsk tid. Men ble bedt om å ringe tilbake i morgen tidlig, i tilfelle de har gjort endringer…………….

Gå inn på  www.rayasports.com for trekning, live scoring og annen info. Live stream blir også mulig mot en kostnad på ca $10.

Mvh,
Unge Lovende som tar kvelden, stadig like forvirret!?!?