Rapport fra Mikael sin tur til UK

Hadde veldig fine dager i London! Hadde gledet meg i ukesvis og det ble akkurat som jeg hadde tenkt. Stor sett bare snooker. Vi fikk lov til å bo hos Curtis Maflin, kona Marscia og Kurts lillesøster Emma. Det var kjempehyggelig.

P1000585.jpg

På formiddagene trente jeg minst fire timer med Curtis. Ganske intenst, men veldig morsomt. Trente i en super salong med bare snookerbord av veldig god kvalitet. Vi rakk ikke engang gå ut å spise lunsj, så formiddagsmat ble inntatt ved bordet.

P1000586.jpg

Så kjørte vi hjem på ettermiddagen for å spise middag med familien til Curtis. Det er masse trafikk i London, så det tok litt tid. Etter middag, lå jeg på sengen en halvtime og hørte på musikk, så var det ut igjen og kjøre til match.

P1000587.jpg

Første kveld spillte jeg mot Tam Mustafa, som har spilt i WM mot Nigel Bond. Han var veldig god....

Neste kveld spillte jeg match mot Leo Fernandez, tideligere proff. Han var veldig, veldig god! Men det var morsomt og lærerikt. Curtis mente at jeg lærte mer av det enn å spille mot gutter på min egen alder.

P1000588.jpg
Mikael og Leo Fernandez.

Siste kvelden spillte jeg mot en mann som ukentlig ble coachet av Curtis, og han slo jeg 3-1.

Curtis overrasket meg også med et besøk i butikken til John Parris. Der fikk jeg kjøpt en ny koffert til køen min, og hilst på han personlig!

P1000582.jpg
Mikael og Jon Parris.

Nå er jeg mer tent enn noengang på å drive det langt innen snookersporten. Trener minst 3 timer 7 dager i uka. Det må til for å bli god!

Neste utfordring blir å spille tre turneringer iløpet av Pontins Spring Festival i England i mai!

Mikael