Norges biljardforbund har inngått samarbeidsavtale med frivillighetsnorge.no, som er en nøytral formidler av markedshenvendelser per e-post, sms/mms og/eller post. Sier du ja til å motta slike henvendelser, går hele 60% av inntektene du genererer uavkortet til klubben din. 10% av inntektene går til den klubben/formålet annonsøren har valgt. Totalt går hele 70% av inntektene til humanitære, idrettslige og kulturelle organisasjoner.

Dette er en unik form for dugnad som kan gi gode ekstrainntekter til klubben. Medlemskap i frivillighetsnorge.no er gratis. Det er ingen bindingstid og ingen krav til kjøp av varer og tjenester. Inntektene skapes utelukkende gjennom formidlingen av markedshenvendelser, og du bestemmer selv hva slags OG hvor mange henvendelser du ønsker å motta per uke.

Et eksempel på en slik henvendelse kan være at du som disponerer bil vil få en e-post fra frivillighetsnorge.no med et tilbud fra den lokale Statoil Stasjonen på dekkskift og vinterlagring av sommerdekk. Åpner du denne linken støtter du din lokale klubb simpelthen med å gjøre deg tilgjengelig for henvendelsen. Du trenger ikke benytte deg av dette tilbudet for at midlene skapes.

Samarbeidet krever kun en minimal og midlertidig innsats fra biljardklubbens side, fortrinnsvis i form av å motivere medlemmene til å registrere seg hos frivillighetsnorge.no. De første 50 000 som registrerer seg blir med i trekningen av en Citroen C4 til verdi av kroner 200.000.

Ditt bidrag er viktig for klubben din! Norges Biljardforbund oppfordrer alle sine medlemmer til å registrere seg hos frivillighetsnorge.no.